Ljepljiva rola za insekte Žuta - 30 cm × 100 m

FLORA ljepljiva plastična traka za insekte je umotana u rolu sa dvostranim ljepljivim slojem koji ima snažan učinak hvatanja. Jednostavne su za korištenje, nisu toksične i predstavljaju praktično rješenje za suzbijanje štetočina. Koriste se u plastenicima, vrtovima, plantažama, hortikulturi i farmama jer privlače i hvataju insekte poput: Bjele mušice I lisnih ušiju.


Upotreba

Preporučena količina: 150 metara na 1000 m²

Ljepljive role pričvršćuju se na strukturne elemente (stupove) staklenika i postavljaju se paralelno s redovima uzgajanih biljaka. Role treba postaviti malo iznad biljaka. U vrtovima se role mogu protezati između stabala. Također se role mogu omotati oko debla stabla kako bi se zaštitile od insekata koji se dižu iz zemlje.

Koriste se uglavnom za masovno hvatanje štetnika, imaju jak ulovljivi učinak i veliku ljepljivu površinu. Ljepljive role FLORA ne podliježu uvjetima okoline, ne gube ljepljivost duže vrijeme i otporne su na sunčevu svjetlost (otpornu na UV zračenje).

Na stočnim farmama ili u zatvorenim plastenicima ljepljive role nalaze se uz ventilacijske dijelove radi kontrole insekata koji se pojavljuju izvana. Na poluotvorenim farmama ili u vrtovima ljepljive role protežu se između drveća ili stupova.

Žuta boja ljepljive role odražava svjetlost na toj valnoj duljini koja privlači štetočine. Insekti lete na rolu, zalijepe se i umiru. Žuta boja naročito dobro privlači bijele mušice.


Dodatne informacije

Robu čuvati izvan dosega djece I kućnih ljubimaca.

Sredstvo ne spada u grupu otrova, te za njega nema karence.

Zemlja porijekla: Turska