Ljepljiva ploča za insekte Žuta - 25 cm × 40 cm

FLORA ljepljiva ploča za insekte je ljepljivi mamac sa dvostranim entomološkim ljepljivim slojem koji ima snažan učinak hvatanja. Jednostavne su za korištenje, nisu toksične i predstavljaju praktično rješenje za suzbijanje štetočina. Mogu se koristiti u plastenicima, vrtovima, plantažama i hortikulturi jer privlače i hvataju insekte poput: Bijele mušice, lisne uši, kućne muhe.


Upotreba

Odmah nakon faze sadnje, žute ljepljive ploče treba objesiti na visini od 20 cm iznad visine biljaka u količini od 20 komada na 1000 m² (mogu varirati ovisno o situaciji i količini štetočina). S rastom biljaka treba povećati visinu ploče. Ukloniti foliju s obje strane ploče.


Dodatne informacije

FLORA ljepljive ploče ne podliježu uvjetima okoliša, dugo vremena ne gube ljepljivost, otporne su na sunčevu svjetlost (otporne na UV zračenje). Ne lijepe se za ruke i odjeću ljudi tijekom upotrebe.

Žuta boja ljepljive ploče odražava svjetlost na toj valnoj duljini koja privlači štetočine. Insekti lete na ploču, zalijepe se i umiru. Žuta boja naročito dobro privlači bijele muhe.

Robu čuvati izvan dosega djece i kućnih ljubimaca.

Sredstvo ne spada u grupu otrova, te za njega nema karence.

Zemlja porijekla: Turska