Ljepljiva rola za insekte Crna - 30 cm × 100 m

FLORA ljepljiva plastična traka za insekte je umotana u rolu sa dvostranim ljepljivim slojem koji ima snažan učinak hvatanja. Jednostavne su za korištenje, nisu toksične i predstavljaju praktično rješenje za suzbijanje štetočina. Koriste se u plastenicima, vrtovima, plantažama, hortikulturi I farmam jer privlače i hvataju insekte poput: Tuta Absoluta.


Upotreba

Preporučena količina: 150 metara na 1000 m²

Ljepljive role pričvršćene su na strukturne elemente (stupove) staklenika i postavljaju se paralelno s redovima uzgajanih biljaka. Role treba postaviti malo iznad biljaka. U vrtovima se role mogu protezati između stabala. Također se role mogu omotati oko debla stabla kako bi se zaštitile od insekata koji se dižu iz zemlje.

Koriste se uglavnom za masovno hvatanje štetnika, imaju jak ulovljivi učinak i veliku ljepljivu površinu. Ljepljive role FLORA ne podliježu uvjetima okoline, ne gube ljepljivost duže vrijeme i otporne su na sunčevu svjetlost (otpornu na UV zračenje).

Na stočnim farmama ili u zatvorenim plastenicima ljepljive role nalaze se uz ventilacijske dijelove radi kontrole insekata koji se pojavljuju izvana. Na poluotvorenim farmama ili u vrtovima ljepljive role protežu se između drveća ili stupova.

Crna ljepljiva rola je najučinkovitija za hvatanje Tuta Absoluta u usporedbi sa rolama druge boje.


Dodatne informacije

Robu čuvati izvan dosega djece i kućnih ljubimaca.

Sredstvo ne spada u grupu otrova, te za njega nema karence.

Zemlja porijekla: Turska